SVE JE POČELO 1996 GODINE, KADA SAM ZBOG PRESELJENJA U INOSTRANSTVO DOBIO ŽENKU SREDNJE BELE PUDLE OD VLASNIKA CIRKUSA "HOLIDAY". OVA PREDIVNA PUDLA SE ZVALA "SÉTÁNYSZÉPE - WHITE RAMONA" I ROĐENA JE U MAĐARSKOJ, OD RODITELJA VIŠESTRUKIH ŠAMPIONA.
BILA JE NATPROSEČNO INTELIGENTNA ŠTO JE I DOKAZALA, TAKO ŠTO JE BEZ GREŠAKA IZVODILA RAZNE TAČKE I ČUDESNE AKROBACIJE U CIRKUSKIM PREDSTAVAMA, ŠIROM NAŠE ZEMLJE. 1998 GODINE, KUPUJEM MUŽJAKA PATULJASTE BELE PUDLE, KOJI SE ZOVE "POWDERPUFF ARCHIBALD". ROÐEN JE U MAÐARSKOJ, OD RODITELJA EVROPSKIH I INTERNACIONALNIH ŠAMPIONA.
2000 GODINE, IZ KOMBINACIJE (SÉTÁNYSZÉPE WHITE RAMONA+POWDERPUFF ARCHIBALD) DOBIJAM NJIHOVO PRVO LEGLO IZ KOJEG BIRAM SEBI ŽENKU PATULJASTE PUDLE KOJA SE ZOVE ANA OD ANDY-YU.
2001 GODINE, IZ NJIHOVOG DRUGOG LEGLA OSTAVLJAM SEBI PRESLATKO ŽENSKO ŠTENE SREDNJE BELE PUDLE KOJA SE ZOVE, BIBA OD ANDY-YU.
2003 GODINE, REGISTRUJEM SVOJU ODGAJIVAČNICU POD IMENOM "OF FAMILY URBAN" YU-FCI 4288. U UZGOJU OVE PLEMENITE I INTELIGENTNE RASE SA PUNO LJUBAVI, PAŽNJE I NEGE UČESTVUJE ČITAVA MOJA PORODICA: OTAC URBAN MARK, MAJKA URBAN ROZALIJA I NARAVNO JA VLASNIK ODGAJIVAČNICE, URBAN RUDOLF.
ISTE GODINE, PARIM BIBU OD ANDY-YU SA PRIPLODNJAKOM KOJI JE DUPLI ŠAMPION, A ZOVE SE:- LUCKY FANTASTICO "OF HOLLY HOBBY".
IZ OVOG LEGLA ODABIREM SEBI NAJMANJU-NAJSLAĐU ŽENKICU, LILI "OF FAMILY URBAN" YU.
2004 GODINE, PONAVLJAM KOMBINACIJU IZ PRETHODNE GODINE I ODGAJAM PREDIVNU ŽENKICU JAZVIN "OF FAMILY URBAN" YU.
2005 GODINE, UZGAJAMO PO DVA LEGLA, PATULJASTE I SREDNJE BELE PUDLE.
2006 GODINE, OČEKUJEMO 3 LEGLA PATULJASTE I 2 LEGLA SREDNJE BELE PUDLE !
HOME
ISTORIJA
NAŠI PSI
PONUDA
GALERIJA
KONTAKT
              

       English        Srpski

ISTORIJA